» Arbetsgrupper

Genom att skapa flerspråkiga arbetsgrupper, som består av advokater och övrig personal av olika nationaliteter, svarar vi upp till vår internationella inriktning.

Tack vare våra internationella arbetsgrupper, som leds av spanska advokater och jurister från andra länder, som alla är kvalificerade och har bred kunskap inom respektive lands juridik, erbjuder vi effektiv service inom vart och ett av de internationella områden där vi verkar. Vi anser oss kunna garantera internationell service som är högkvalificerad och lättillgänglig.

Ansvariga för arbetsgrupperna

Tomás Fernández García

Medlem i spanskt advokatsamfund sedan: 1972

E-mail: despacho.juridico@iura.es

Arbetsområden: Handels- och associationsrätt, Fastighetsrätt, Mark- och miljörätt, Skatterätt, EU-rätt, Process- och skiljedomsrätt, Skandinavisk arbetsgrupp

Språk: engelska, spanska


Encarnación Estepa Silva

Medlem i spanskt advokatsamfund sedan: 2002

E-mail: encarnacion.estepa@iura.es

Arbetsområden: Handels- och associationsrätt, Fastighetsrätt, Mark- och miljörätt, Skatterätt, EU-rätt, Engelsk arbetsgrupp, Arbetsgrupp för övriga nationaliteter

Språk: engelska, spanska

Fråga Advokaten

Här kan Ni vända Er till våra advokater för att klargöra frågor som Ni har. Vår byrå är även öppen för att ta emot Era förslag, observationer och råd, som vi vet kommer att hjälpa oss att förbättra vår service. Ni kommer att få svar eller kommentar inom kort.

Namn
E-mail
Telefon
Fråga eller kommentar